Moji najkorišteniji kozmetički proizvodi

Hello! Evo mene opet 👀❤💖

Nadam se da ste mi dobro, ja se full osjećam iscrpljeno. Probudila sam se kao da me vlak zgazio 💀
Proljeće i hormonalne promjene čine svoje...
Ali....svako zlo za neko dobro! Upravo zato sam odlučila ostati doma (malo za promjenu) i napisati post o proizvodima koje svakodnevno koristim i bez kojih ne mogu. Ovo su proizvodi čiju kupnju ponavljam jer su se pokazali dobri i kvalitetni, a opet cjenovno prihvatljivi. Koristim ih mjesecima, neke čak godinama!


1. Cien  sensitive facial wipes- vlažne maramice za čišćenje lica
2. Avon city rush i Avon little black dress parfemi iz kataloške prodaje
3. Balea professional beautiful long wunder serum- profesionalni serum za dugu kosu
4. Catrice Ultimate colour ruž u nijansi 440 Hugs and hibis-kisses
5. Essence liquid ink- tekući vodootporni tuš za oči
6. Beauty UK eye prime fx eye shadow primer- baza za sjenilo
7. Essence the false lashes mascara Extreme volume & Curl
8. Maybelline Colorama eyeshadow 203 
9. Maybelline Affinitone Mineral perfecting + soothing foundation- mineralni tekući puder u nijansi
21 nude 
10. Essence eyebrow designer u nijansi 02 brown




Balea serum za dugu kosu je serum namijenjen zaštiti kose od topline i pucanja. Olakšava raščešljavanje, zaglađuje i njeguje kosu. Kada sam išla u kupnju svog najdražeg Balea seruma za obojenu kosu, nisam ga pronašla, te sam odlučila kupiti ovaj. Moram priznati da mi je serum za obojenu kosu malčice draži, ali ovaj serum zaista čini ono što obećava. Kosa je zaglađena, svilenkasta, lako se češlja i prekrasno miriše.
Cijena mu je 25 kuna.

 Cien sensitive facial wipes su kozmetičke vlažne maramice koje koristim svakodnevno za skidanje šminke s lica i očiju. Makar nigdje ne piše da su namijenjene skidanju šminke, one taj posao obavljaju sasvim solidno i dovoljna je jedna maramica da skinete šminku. Vrlo su nježne, blagog mirisa i ne izazivaju iritacije. Imam osjetljive oči i kožu, te sam vrlo oprezna pri kupnji proizvoda. Ove maramice imaju oznaku SENSITIVE- što znači da su nježne, a sastav je čisto ok.
Nakon što njima očistim šminku, još jedanput očistim lice tonikom (koristim svaki put drugi, tako da ga nisam uvrstila u ovaj post) i potom namažem lice hidratantnom kremom.
Veliki plus je i cijena, nekih 5 kuna. Za tu cijenu bolje ne može!
E da, maramice su kupljene u Lidlu. Živio Lidl i Lidlovi proizvodi! 😂




 Maybelline Affinitone Mineral- mineralni tekući puder idealne je konzistencije za mješovitu i dehidriranu kožu. Vrlo lagana tekstura, lijepo ulazi u pore popunjavajući neravnine i čineći kožu mekom i zaglađenom, vrlo nježan i lako se blenda. Najbolje ga je nanositi ravno rezanim kistom za tekući puder tako da ga nježnim pokretima umasirate u lice i potom lagano tapkate pomoću kista.
Ne masti kožu, nije komedogen i zbog svojeg se famoznog sastava pokazao najboljim za problematičnu i osjetljivu kožu sklonu miteserima i komedonima. Na licu ostaje nekoliko sati bez popravljanja. Definitivno moj najdraži, HQ puder! Love it!! 💓💓💓
Cijena je 80 kuna, no često se nalazi na popustu i to na popustu od čak 40 %, tako da definitivno ugrabite ovaj puder prvom prilikom!




 Maybelline Colorama sjenilo za oči 203- sjenilo za oči u prekrasnoj zlaćanoj nijansi, idealan za svakodnevno korištenje. Nježno i decentno, traje nekoliko sati bez nakupljanja u pregibu, a platila sam ga po smiješnoj cijeni od 5 kuna u Bipi, obzirom da izlaze iz asortimana. Redovna cijena je oko 20 kuna. I to je zaista dobra cijena, obzirom da je vrlo pigmentirano i postojano.



Beauty UK eye prime fx je najbolja baza za sjenila! Jednostavno nisam isprobala bolju bazu. Dolazi u tubi, izgleda poput korektora. Nanosi se uz pomoć spužvastog, duguljastog aplikatora. Konzistencija je rijetka, poput sjajila, no nije ljepljivo, već nježno poput najnježnije kremice i bez nekog mirisa. Uz pomoć ove baze, vaša će sjenila potrajati čak trostruko više, a također pojačava intenzitet. Cijena je oko 27 kuna.

Essence liquid ink tekući vodootporni eyeliner odličan je za male oči jer se njime lako i precizno povlači i najtanja crta. Kistić je sitan i njime najlakše nanosim tuš.
Postojanost je solidna, doduše, još uvijek nisam pronašla totalno vodootporan i postojan tuš, ali ovo je malo čudo za te novce sasvim ok. Pripremite se za popravljanje!
Izrazito je taman i ako ga nanesete dva puta, postoji mogućnost da ćete ga morati manje popravljati, a i boja će biti tamnija.
Cijena je oko 23 kune.

Essence eye brow designer u nijansi 02 brown je najbolja olovka za moje obrve. Nijansa je identična nijansi mojih obrva, lako se nanosi i blenda ukoliko ste previše nanijeli. Ostaje na obrvama bez popravljanja sve dok se rukom ne počešete- onda ODE obrva! 😂😂😂
Cijena je 12,90 kn.

Essence the false lashes mascara extreme volume and curl je jedna od Essenceovih najboljih maskara. Četkica je zavojitog oblika, te se lijepo i lako nanosi. Izrazito je tamna i ne trusi se. Trepavice su uvijene, dugačke i guste. Cijena je oko 25 kuna.

Avonovi City rush i Little black dress su moji najnajnajdraži parfemi, idealni za ženstvene dame. City rush je nešto slađi, ali oba su idealna za večernje izlaske jer su za moj ukus mrvicu preteški za svakodnevno korištenje. Unatoč tome, ja ih koristim gotovo svaki dan i već me mnogo ljudi pitalo koji to parfem koristim. Prednost dajem City rushu jer je malo više za moj ukus, ali oba su prekrasna i moram napomenuti kako me Avon sa svojim mirisima nikada nije iznevjerio. Provjerite kod svoje Avon Lady koji se trenutno parfemi prodaju, vjerujem da ćete pronaći nešto za sebe. Stvarno imaju najbolje parfeme koji ostaju satima na vama!
Nisam sigurna ima li ih još uvijek u prodaji, no znam da im je cijena bila oko 200 kuna.






Catrice Ultimate colour 440 hugs and hibis-kisses je prekrasan proljetno/ljetni ruž. Nijansa je između ružičaste i crvene, nešto prekrasno! Vrlo je hidratantan, sjajan i traje po nekoliko sati bez popravljanja. Koristila sam ga i zimi, ali više mi je proljetno-ljetni uz neku lijepu cvjetnu haljinicu.
Miris je onako, hmmm... baca mi lagano na jagodu, tako da zaslužuje dodatan plus. Ne isušuje usne, ali pazite na zubiće!
Cijena mu je oko 30 kuna.





 To bi bilo sve od mene! Pišite mi što vi koristite i jeste li isprobali navedene proizvode?
XOXO 💗💋💋


Primjedbe

  1. isprobala sam Cien maramice.i te i onu drugu vrstu koju imaju u ponudi.. sad nisam sigurna koje od tih dvoje mi ne odgovaraju (peče me lice nakon što maramicom obrišem šminku). bit će da su to one plave..
    olovku za obrve Essence imam i ja-slažem se s tobom-dobra je.
    Essence maskaru-imam sličnu-onu s narančastim natpisom..
    ostatak nisam probala..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hmmmm i mene su pekle, čini mi se baš plave... ove roze su nježnije :) Probaj, nadam se da će ti biti okej. Nisu skupe, pa nećeš požaliti.
      Essence maskara s narančastim natpisom je ipak nešto bolja od ove, manje se gruda i manje lijepi trepavice, tako da ću idući put uzeti nju :D

      Izbriši
  2. Imam Catrice Ulitamate Colour također u ovoj nijansi, koristim ga na dnevnoj bazi za neke lagane, prirodne lookove. Pet kuna za maramice koje su dobre? Moram to uzet! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, prekrasan je! Obožavam ga :)
      Probaj baš, uzmi odmah i plave!

      Izbriši

Objavi komentar

Popularni postovi